Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Być może ktoś jest w trakcie budowy tego domu.
Chętnie zobaczę zdjęcia lub nawiążę kontakt z kimś kto zdecydował się na ten projekt.
Bardzo proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Hej,
Rozważamy właśnie zakup projektu atanazy 2. Jaqub, czy mógłbyś przesłać zdjęcia z budowy / podzielić się uwagami na temat projektu? Prośba o info na adres majakm@op.pl
Pozdrawiam,
Marcin
Dzień dobry) planujemy zakupić projekt i zacząć budowę na wiosnę. Czy mogę prosić o jakieś zdjęcia domu- zewnątrz oraz wewnątrz (głównie czy układ kuchni jest ok?). Czy jest szansa zobaczenia domu (jeśli tak to jakie to okolice) Bardzo proszę o kontakt na adres: budowadomu2019@gmail.com
Czy możesz udostępnić zdjęcia z budowy. W google prawie nie ma dla tego projektu. Wprowadzałeś jakieś większe zmiany?
Na projekt jesteśmy zdecydowani. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to budowa ruszy pod koniec roku.
Witam. Mozna przesłać kilka zdjęc z przebiegu budowy? Ja zaczynam w tym roku na wiosne. Chciałbym miec jakies rozeznanie. Podaje mojego prywatnego E-maila lukasz669@interia.eu
Jestem rowniez na portalu MOJABUDOWA.
Witam. My właśnie zaczynamy budowę. Czy mógłbyś podzielić się kosztami domu bez pokrycia dachowego. I o zdjęcia. Proszę pisać na ten adres kasiakokoszkiewicz@o2.pl z góry dziękuję
Istnieje możliwość zmiany długości i szerokości domu w ramach adaptacji projektu. Z uwagi na zbyt małą ilość informacji zawartych w pytaniu, prosimy o bezpośredni kontakt z pracownią w celu ustalenia szczegółów.
Zmiany takiej można dokonać na etapie adaptacji. Architekt adaptujący powinien bez większego problemu wprowadzić taką zmianę.
Nasza Pracownia wyraża zgodę na wszelkiego typu zmiany w naszych projektach.
Witam, jestem zainteresowana projektem rekuperacji na ten dom. Czy przed zakupem mogłabym się dowiedziec szczegółów odnośnie tego projektu, tzn. Z jakich materiałów, jakie rozmieszczenie itd... nie wiem czy kupić od was gotowy projekt czy zdecydować się na indywidualny. Proszę o odp na maila ol3a@tlen.pl
witam serdecznie :)
planujemy zakup projektu atanazy 2, w zwiazku z tym mam pytanie- czy jest możliwość scalenia kuchni z gabinetem obok oraz poszerzenie garażu o 1m? Co będzie bardziej możliwe- poszerzenie samego garażu o ten 1m czy poszerzenie ściany na całej długości-od garazu aż do końca domu? Proszę o odpowiedź :) pozdrawiam serdecznie
Tak, jest możliwość scalenia kuchni z gabinetem.
W kwestii poszerzenia garażu - oba rozwiązania są możliwe. W obu przypadkach będzie wiązało się to z podwyższeniem kalenicy głównego dachu, zatem należałoby sprawdzić jakie są ograniczenia co do wysokości budynku w warunkach zabudowy dla działki.
Witam
Jaki jest orientacyjny koszt zrobienia dachu w atanazym z blachodachówki? I czy jest możliwość przesunięcia ściany do wykusza by ją z nim wyrownać? (nie likwidowac go tylko wysunac ścianę?) i czy to wiąże sie ze mniana konstrukcyjną dachu? Pozdrawiam
O koszt wykonania dachówki proszę zwrócić się do firmy wykonującej takie pokrycia dachowe. Powierzchnia dachu wynosi 415,8 m2.
Przesunięcie ściany jest możliwe i wiąże się ze zmianą konstrukcji dachu oraz stropu nad parterem.